Maetrys Med / Tratamentul “ MARINE VITALITY “ – Algologie. VIDEO

algo

Maetrys Med / Tratamentul “ MARINE VITALITY “ – Algologie. VIDEO

Produsele “ ALGOLOGIE” si tratamentele profesionale efectuate cu aceste produse ofera rezultate imediate si de durata pentru fata si corp . In ultimii 20 de ani eficacitatea lor a fost recunoscuta in institute de frumusete si SPA­uri din intreaga lume .

Laboratorul de cercetare si centrul de productie sunt situate intr­-o zona conservata exceptional in partea de nord­vest a Frantei: peninsula Pen Lan si rezervatia naturala Sillon de Talbert .Arhipelagul Brehat si microclimatul din aceasta zona formeaza cei mai puternici curenti marini din Europa . Datorita acestor miscari constante ale marii , oceanul ofera materii prime de o calitate exceptionala , cum ar fi : apa de mare , algele de mare , plantele de pe coasta si sedimentele marine.

Algologie extrage aceste resurse naturale si le reuneste intr­-o gama variata de produse cosmetice marine naturale si eficiente, de inalta calitate .

Tratamentul “MARINE VITALITY“, sursa de oxigenare si minerale, este primul pas catre o piele frumoasa. Acest tratament confera pielii mineralele, oligoelementele si vitaminele esentiale pentru o functionare corecta . Revitalizeaza pielea si ii aduce stralucire. Este recomandat ca un tratament de pornire , dar si regulat, la fiecare schimbare de anotimp , in perioade de stress sau oboseala, creste eficienta altor tratamente cosmetice dar si a produselor aplicate ulterior acasa.

Cuvintele cheie ale acestui tratament sunt: detoxifiere, mineralizare, oxigenarehidratare si protejare.

Pielea respira, este luminoasa si catifelata.

NU SUNT OPINII

Comments are closed.