Tratamentul care te ajută să îmbătrâneşti frumos a ajuns la Constanţa

tratament-1414946837

Tratamentul care te ajută să îmbătrâneşti frumos a ajuns la Constanţa

Colagenul este o proteină structurală esenţială pentru organism, componentă de bază a ţesutului conjunctiv, care intră în structura ţesuturilor de susţinere (piele, ligamente, cartilagii, vase de sânge etc.). De interes maxim pentru medicină şi cosmetologie este colagenul care intră în structura pielii, deoarece, în mare parte, este responsabil pentru frumuseţea, prospeţimea şi fermitatea acesteia.

Procesul de îmbătrânire, genetic determinat, începe în organism încă de la vârsta de 20-25 ani, dar este lent, treptat, durând în medie 20-25 ani până la manifestarea simptomelor vizibile, de obicei la nivelul pielii, vaselor de sânge, articulaţiilor. Până la vârsta de 30-35 ani, pielea este netedă, elastică, fermă; după această vârstă, însă, apar treptat primele semne ale îmbătrânirii, primele riduri, pielea nu mai este atât de fermă, ajungând ca, după vârsta de 45-50 ani, să aibă caracteristicile cunoscute, de piele subţiată, flască, cu riduri profunde în jurul ochilor, nasului, gurii, pe frunte, gât, obraji lăsaţi, pomeţi aplatizaţi.

„Încercările de refacere a colagenului deteriorat şi împuţinat răspunzător pentru aceste modificări de obicei ireversibile, deoarece fac parte din procesul natural al ciclului vieţii oricărui organism, sunt multiple. Aceste încercări vin nu atât din dorinţa de a fi pururea tineri, cât din dorinţa de a frâna cât mai mult apariţia şi progresia semnelor de îmbătrânire, dorinţa de «a îmbătrâni frumos». Între aceste încercări, menţionăm cremele cu colagen – din păcate ineficiente, deoarece, molecula de colagen fiind mult mai mare, nu poate penetra bariera hidro-lipidică a pielii până în profunzime, colagenul din cremă rămânând cantonat la suprafaţa pielii şi realizând, în cel mai bun caz, doar o uşoară hidratare. Centrul Maetrys Med vă propune o soluţie special creată pentru regenerarea colagenului deteriorat şi pentru reconstrucţia de fibre noi de colagen bazată pe una din cele mai noi tehnici non-invazive: radiofrecvenţa combinată cu biostimularea laser, cu ajutorul unui sistem digital ce asigură o distribuire uniformă şi sigură a energiei.

Cea mai nouă tehnologie cu standarde ridicate – creată pentru eliminarea şi îndepărtarea non-invazivă a simptomelor îmbătrânirii pielii. Este un procedeu folosit în mod special pentru regenerarea şi reconstrucţia fibrelor de colagen; în felul acesta, pielea se reface, îşi recapătă fermitatea şi se elimină ridurile. În timpul şedinţei de tratament, energia furnizată prin piesa de tratament şi biostimularea laser încălzesc simultan dermul şi ţesuturile subcutanate, la o temperatură de 45 grade. Temperatura respectivă determină fibrele de colagen deja existente să se contracte, fibrele de colagen contractate tonifică şi netezesc pielea, producând un efect imediat. Simultan, creşte metabolismul fibroblastelor, determinând formarea de fibre noi de colagen, proces denumit neocolagenare. Deci, prin acest procedeu, se stimulează mecanismele naturale ale organismului de a sintetiza din nou colagen. Subliniem faptul că, fiind vorba despre un proces natural, rezultatele pe deplin vizibile apar după două-trei luni şi se menţin circa două, maximum patru luni, colagenul fiind «consumat» treptat de anumite enzime din organism; de aceea, pentru a se menţine timp îndelungat sinteza continuă de colagen la nivelul pielii, este necesar ca şi tratamentul să se facă «a la long», atât timp cât ne dorim să avem o piele fermă, elastică şi cu cât mai puţine riduri”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, dr. Mihaela Rodica Stanciu, coordonatorul Centrului Maetrys Med.

În funcţie de fiecare caz în parte, cura intensivă minimă este de circa 6-12 şedinţe, tratamentul de întreţinere necesitând 1-2 şedinţe/lună.

Rezultate: elimină flaciditatea feţei, gâtului, decolteului; reduce ridurile din jurul nasului şi buzelor; ridică pielea căzută din jurul pleoapelor; netezeşte ridurile din jurul ochilor; stimulează regenerarea pielii; îmbunătăţeşte circulaţia sângelui; o mai bună hidratare a pielii; reduce cicatricele, vergeturile; relaxează muşchii faciali.

Centrul Maetrys Med este situat în bulevardul Mamaia, nr. 168. Programări se pot face la telefon 0735.880.282 sau 0241.879.466.

Sursa Cuget Liber

NU SUNT OPINII

Comments are closed.