Cum să ai un ten perfect, precum vedetele de la Hollywood

cumsa-1417440920

Cum să ai un ten perfect, precum vedetele de la Hollywood

Definiţia clasică a microdermabraziunei este: procedeu non-invaziv, prin care stratul superficial al epidermei (stratul cornos) este îndepărtat printr-un procedeu mecanic, abraziv.

Dincolo de simpla definiţie, microdermabraziunea este o procedură care deja nu se mai încadrează la categoria tratamente cosmetice comune, ci este un tratament dermato-cosmetic recunoscut şi apreciat de către medicii dermatologi ca fiind o metodă foarte eficientă şi lipsită de riscuri majore, de curăţare, de tratare a diverselor imperfecţiuni ale pielii şi, nu în ultimul rând, de întârziere a îmbătrânirii la nivelul epidermei.

„Apărută în urmă cu aproximativ zece ani în centrele SPA şi cabinetele de cosmetică din Europa şi SUA, iar în urmă cu 4-5 ani, intrată timid şi în România, microdermabraziunea câştigă din ce în ce mai mulţi adepţi, datorită efectelor notabile la nivelul pielii chiar de la prima şedinţă, dacă este efectuată corect de către profesionişti. Popularitatea acestui procedeu terapeutic a crescut foarte mult în rândul publicului larg, dar şi a profesioniştilor, datorită studiilor clinice riguroase efectuate timp de câţiva ani – între 2001-2006 – care i-au dovedit eficacitatea şi efectele benefice atât la nivel superficial (epiderm), cât şi la nivel profund (derm)”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, dr. Mihaela Rodica Stan-ciu, coordonatorul Centrului Maetrys Med.

Din punct de vedere estetic, microdermabraziunea este recomandată tuturor tipurilor de ten, chiar şi în cazul acelor tipuri de piele care nu suportă peeling-ul chimic. De altfel, este atestat faptul că o sesiune de 20 şedinţe de micro-dermabraziune echivalează din punct de vedere al rezultatelor cu o şedinţă de peeling chimic, fără însă disconfortul şi efectele secundare ale acestuia.

Principalele recomandări ale microdermabraziunii sunt: reducerea ridurilor fine din jurul ochilor, gurii, gâtului l acnee (puncte negre, chisturi) l cicatrici în urma acneei l piele sebumatică l cheratoză l cicatrici atrofice şi hipertrofice l vergeturi l pete şi depigmentări l piele deteriorată în urma expunerii la soare.

„Clinica Maetrys Med foloseşte cea mai recentă tehnologie în domeniul microdermabraziunii, cu micro-cristale de diamant, sterile, cu grade diferite de rugozitate şi vacuum. Această tehnologie asigură o absorbţie reglabilă printr-un sistem digital de înaltă perfor-manţă care poate realiza o exfoliere atât superficială, cât şi în profunzime. Cristalele de diamant sunt hipoalergenice, nu duc la reacţii adverse, nu irită mucoasele, nu există risc de inhalare sau de iritare a ochilor. În clinica noastră, pacienţii beneficiază de microdermabraziune ca şi procedeu unic, de sine stătător, sau în cadrul tratamentelor inovative, care constau în combinarea microdermabraziunii în aceeaşi şedinţă cu mezoterapia ţintită pentru tratarea diferitelor probleme. Prin această combinare inovativă, eficacitatea tratamentelor aplicate creşte exponenţial, rezultate excelente fiind vizibile chiar după prima şedinţă; de asemenea, se scurtează timpul pe care ar trebui să-l petreacă pacienţii pentru a trata fiecare problemă în parte. Pentru recomandarea acestor tratamente, este necesar ca fiecare pacient să facă un diagnostic obligatoriu înainte, împreună cu specialistul estetician din centrul nostru, care, pe lângă diagnosticul propriu-zis, va efectua şi o anamneză referitoare la stilul de viaţă, alimentaţie, probleme de sănătate etc.”, a precizat dr. Mihaela Rodica Stanciu.

Centrul Maetrys Med este situat în bulevardul Mamaia nr. 168. Programări se pot face la telefon 0735.880.282 sau 0241.879.466.

Sursa Cuget Liber

NU SUNT OPINII

Comments are closed.