Tratamentul vedetelor a ajuns, în premieră, la Constanţa

jos-1413185322

Tratamentul vedetelor a ajuns, în premieră, la Constanţa

De mii de ani, omenirea caută soluţii pentru găsirea unor tratamente cosmetice cât mai eficiente pentru înfrumuseţarea şi întinerirea feţei şi pentru menţinerea în timp cât mai lung a rezultatelor obţinute, fără prea mult efort şi, mai ales, fără să trebuiască să se apeleze la soluţii invazive, traumatizante şi care necesită perioade mari pentru recuperare.

„Cheia” care deschide „poarta” pentru obţinerea unor asemenea rezultate miraculoase şi pentru menţinerea lor timp îndelungat a fost găsită în anul 2003, de către doi cercetători în chimie, pentru care s-a şi acordat premiul Nobel: se numeşte electroporaţie şi stă la baza tratamentului denumit mezoterapie virtuală.

În ce constă electroporaţia Pielea, prin structura ei, reprezintă un înveliş protector, impermeabil pentru apă şi foarte puţin penetrabil de anumite substanţe. În consecinţă, produsele cosmetice aplicate pe piele, având molecula mare, nu sunt absorbite de piele decât în proporţie de 5%, având şi eficacitate similară, adică doar de 5%; pentru apariţia unor rezultate mulţumitoare, este necesară aplicarea cremelor respective o perioadă foarte lungă de timp şi, nu de puţine ori, cu rezultate descurajatoare. „Mezoterapia, prin electroporaţie, rezolvă problema ineficacităţii tratamentelor superficiale, adică aplicate doar la suprafaţa pielii.

Electroporaţia foloseşte curentul alternativ cu frecvenţă joasă, adică impulsuri electrice emise pe termen scurt, cu o durată de câteva milisecunde. Aceste impulsuri electrice determină modificări reversibile în membrana celulelor pielii care constau în deschiderea unor micropori ce merg de la suprafaţa pielii până în profunzime, în hipoderm. Se deschid în acest fel mii de asemenea canale microscopice prin care substanţele concentrate aplicate pe piele sunt conduse până în profunzime şi rămân depozitate acolo sub formă de mici săculeţi, deoarece canalele deschise în timpul şedinţei de tratament se reînchid la sfârşitul şedinţei. În acest fel, tot produsul aplicat pe piele rămâne în hipoderm, de unde se eliberează treptat şi continuu încă 24-48 ore de la sfârşitul şedinţei.

Deci, prin mezoterapie, absorbţia unui produs concentrat se face în proporţie de 95%, rezultatele fiind vizibile şi chiar spectaculoase de la prima şedinţă. Inovaţia tehnologică o constituie combinarea electroporaţiei cu ultrasunetele, mărindu-se considerabil eficienţa tratamentului”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, dr. Mihaela Rodica Stanciu, coordonatorul Centrului Maetrys Med.

Scapi rapid de acnee sau celulită Tratamentele care pot fi efectuate prin mezoterapie virtuală sunt multiple. Dintre acestea amintim: tratamente antirid, cu eficacitate dovedită chiar şi la vârste peste 60 ani, cu efect botox-like  tratamente de lifting  hidratare  tratamente anti-pigmen-tare, pentru pielea cu pete maronii, pentru persoanele cu exces de melanină care se pătează cu uşurinţă după expunerea la soare  tratamente anti-cuperoză, capilare sparte, piele foarte sensibilă  tratamente antiacnee  tratamente pentru slăbit şi celulită, pentru persoanele care au depozite adipoase rezistente la tratamentele obişnuite. „Constănţenii sunt aşteptaţi în centrul nostru, pentru a se bucura de binefacerile mezoterapiei virtuale, realizată cu cea mai nouă şi performantă aparatură cu programare digitală, unică în Constanţa”, a mai spus dr. Mihaela Rodica Stanciu. Centrul Maetrys Med este situat în bulevardul Mamaia, nr. 168. Programări se pot face la telefon 0735.880.282 sau 0241.879.466.

Sursa Cuget Liber

NU SUNT OPINII

Comments are closed.