Elixirul frumusetii – mezoterapia virtuala

Maetrys-Med.-162

Elixirul frumusetii – mezoterapia virtuala

Celebrul Aristotel spunea , intr-una din cugetarile lui :” Frumusetea este mai presus decat orice scrisoare de recomandare “ , iar Dante Alighieri : “ Frumusetea trezeste sufletul la viata “
Oamenii cauta dintotdeauna frumosul : pe chip , la trup , in imbracaminte , in natura .
Este cunoscut faptul ca , principala “ carte de vizita “ a oricarei persoane este aspectul fetei , care , nu de putine ori , influenteaza de la prima vedere relatiile interumane .
De mii de ani se cauta solutii pentru gasirea unor tratamente cosmetice cat mai eficiente pentru infrumusetarea si intinerirea fetei si pentru mentinerea in timp cat mai lung a rezultatelor obtinute , fara prea mult efort si , mai ales , fara sa trebuiasca sa se apeleze la solutii invazive , traumatizante si care necesita perioade mari pentru recuperare .
“ Cheia “ care deschide “ poarta” pentru obtinerea unor asemenea rezultate miraculoase si pentru mentinerea lor timp indelungat , a fost gasita in anul 2003 de catre doi cercetatori in chimie , pentru care s-a si acordat premiul Nobel , se numeste electroporatie si sta la baza tratamentului denumit mezoterapie virtuala .
Ca sa intelegem cum actioneaza mezoterapia virtuala si de ce tratamentele prin aceasta metoda au rezultate spectaculoase chiar de la prima sedinta , vom explica cateva notiuni despre electroporatie .

In ce consta ELECTROPORATIA ?
Pielea , prin structura ei , reprezinta un invelis protector , impermeabil pentru apa si foarte putin penetrabil de anumite substante . In consecinta , produsele cosmetice aplicate pe piele , avand molecula mare , nu sunt absorbite de piele decat in proportie de 5 % , avand si eficacitate similara , adica doar de 5% ; pentru aparitia unor rezultate multumitoare este necesara aplicarea cremelor respective o perioada foarte lunga de timp si , nu de putine ori , cu rezultate descurajatoare .
Mezoterapia , prin electroporatie , rezolva problema ineficacitatii tratamentelor superficiale , adica aplicate doar la suprafata pielii .
Electroporatia foloseste curentul alternativ cu frecventa joasa , adica impulsuri electrice emise pe termen scurt , cu o durata de cateva milisecunde . Aceste impulsuri electrice , determina modificari reversibile in membrana celulelor pielii care constau in deschiderea unor micropori ( microcanale ) care merg de la suprafata pielii pana in profunzime , in hipoderm . Se deschid in acest fel mii de asemenea canale microscopice prin care substantele concentrate aplicate pe piele sunt conduse pana in profunzime si raman depozitate acolo sub forma de mici saculeti , deoarece canalele deschise in timpul sedintei de tratament , se reinchid la sfarsitul sedintei .
In acest fel , tot produsul aplicat pe piele ramane in hipoderm , de unde se elibereaza treptat si continuu inca 24-48 ore de la sfarsitul sedintei .
Deci , prin mesoterapie , absorbtia unui produs concentrat se face in proportie de 95% , rezultatele fiind vizibile si chiar spectaculoase de la prima sedinta .
Inovatia tehnologica o constituie combinarea electroporatiei cu ultrasunetele ( sonoforeza ) , marindu-se considerabil eficienta tratamentului .

Ultrasunetele au : un usor efect termic care usureaza penetrarea cat mai profunda
efect mecanic de usoare vibratii care actioneaza asemenea unui micromasaj
efect biologic – imbunatatesc microcirculatia , creste oxigenarea celulelor , imbunatatesc fluxul limfatic , reduc inflamatiile

Tratamentele care pot fi efectuate prin mezoterapie virtuala sunt multiple .
Dintre acestea amintim :
tratamente antirid , cu eficacitate dovedita chiar si la varste peste 60 ani , cu efect botox-like
tratamente de lifting
hidratare
tratamente anti-pigmentare , pentru pielea cu pete maronii , pentru persoanele cu exces de melanina care se pateaza cu usurinta dupa expunerea la soare
tratamente anti-cuperoza , capilare sparte , piele foarte sensibila
tratamente antiacnee
tratamente pentru slabit si celulita , pentru persoanele care au depozite adipoase rezistente la tratamentele obisnuite ( in mod special pe abdomen si solduri ) , prin introducerea direct in stratul adipos de solutii concentrate cu efect lipolitic ( care dizolva grasimea )

Contraindicatii :
– sarcina !
alergie la unul din componentele produselor folosite pentru tratament
pace-maker , implanturi metalice ( aparat auditiv, proteze dentare , implanturi ortopedice )
tuberculoza
epilepsie
cancer
aritmii cardiace
stari acute inflamatorii , febra

Mezoterapia este de peste 500 ori mai eficienta decat iontoforeza , de asemenea un procedeu folosit in tratamentele cosmetice .

Va asteptam la Centrul MAETRYS MED pentru a va bucura de binefacerile mezoterapiei virtuale, realizata cu cea mai noua si performanta aparatura cu programare digitala , unica in Constanta.

NU SUNT OPINII

Comments are closed.