Procedura miraculoasă care previne îmbătrânirea pielii

rodicastanciuproceduramiraculoas-1408640158

Procedura miraculoasă care previne îmbătrânirea pielii

O piele mereu tânără şi strălucitoare, lipsită de riduri care să trădeze vârsta, este visul oricărei femei. Dar pentru că timpul nu „iartă“ pe nimeni şi faţa doamnelor nu poate rămâne ca la 20 de ani, acestea sunt nevoite să încerce fel de fel de tratamente, loţiuni sau creme care să le regenereze tenul. În acest sens, specialiştii Clinicii Maetrys Med din Constanţa propun o nouă tehnologie creată special pentru îndepărtarea ridurilor.

Cu fiecare an, pe chipul oricărei femei se pot vedea semnele îmbătrânirii. Apar modificări ale texturii pielii, se măresc porii şi apar ridurile fine.

Fumatul, stresul, schimbările hormonale, sunt doar câteva dintre efectele care se „reflectă” pe chipul acestora, în timp. Pentru a reda tenului strălucirea de la 20 de ani, specialiştii Clinicii Maetrys Med le recomandă doamnelor un tratament de ultimă generaţie, nedureros şi cu efecte rapide.

„Cea mai nouă tehnologie cu standarde ridicate, creată pentru eliminarea şi îndepărtarea non-invazivă a simptomelor îmbătrânirii pielii este radiofrecvenţa. Este un procedeu folosit în mod special pentru regenerarea şi reconstrucţia fibrelor de colagen. Astfel, pielea se reface, îşi recapătă fermitatea şi se elimină ridurile. În timpul şedinţei de tratament, energia furnizată prin piesa de tratament, împreună cu biostimularea laser, încălzesc simultan dermul şi ţesuturile subcutanate, la o temperatură de 45 grade.Temperatura respectivă determină fibrele de colagen deja existente să se contracte, fibrele de colagen contractate tonifică şi netezesc pielea, producând un efect imediat. Simultan, creşte metabolismul fibroblastelor, deter-minând formarea de fibre noi de colagen, proces denumit neo-colagenare, care este un efect de lungă durată, timp de 2-4 luni după tratament. Pentru rezultate vizibile este necesară o cură intensivă de circa 6 -12 şedinţe, în funcţie de fiecare caz, apoi una sau două şedinţe de întreţinere pe lună”, explică dr. Rodica Stanciu, medic specialist medicină generală, coordonatorul Clinicii Ma-etrys Med.

Stimulează regenerarea pieliiTratamentul cu radiofrecventă este o alternativă la operaţiile estetice dureroase, care nu necesită intervenţii complicate şi care nu lasă urme pe piele.

„Această tehnologie stimulează regenerarea pielii, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, ajută la o mai bună hidratare a pielii, netezeşte ridurile fine din jurul pleoapelor, nasului şi buzelor, reduce cicatri-cele şi vergeturile şi relaxează muşchii faciali. Eficacitatea tratamentului creşte considerabil şi are rezultate remarcabile dacă este utilizată concomitent cu mezoterapia, procedură terapeutică ce este disponibilă şi în clinica noastră”, completează dr. Rodica Stanciu.

Sursa: www.cugetliber.ro

NU SUNT OPINII

Comments are closed.