Tratamentul care „dă timpul înapoi“, disponibil în cea mai modernă clinică din Constanţa

Maetrys-Med.-160

Tratamentul care „dă timpul înapoi“, disponibil în cea mai modernă clinică din Constanţa

Pielea este a doua carte de vizită a unei femei, iar stresul, poluarea, deshidratarea şi, desigur, vârsta îşi pot pune amprenta într-un mod negativ asupra ei. Pentru a „da timpul înapoi“ şi pentru a avea un aspect reîntinerit al pielii, specialiştii din cadrul Clinicii Maetrys Med vin cu procedee de tratament inovatoare, ale căror rezultate rămân vizibile pentru o perioadă îndelungată.

„Frumuseţea se dobândeşte, însă trebuie menţinută”, sunt de părere specialiştii Clinicii Maetrys Med, o nouă clinică de înfrumuseţare şi tratament, inaugurată oficial, week-end-ul trecut, la Constanţa. Aceştia susţin că, pentru fiecare femeie, îngrijirea tenului este o adevărată provocare, având în vedere că piaţa abundă în produse, care mai de care mai ademenitoare. De ce nu dau acestea rezultatele promise şi care sunt paşii pentru un ten catifelat, nebrăzdat de riduri şi luminos? Iată ce ne explică specialiştii.

„Inaugurăm un centru medical destinat atât esteticii, cât şi întreţinerii sănătăţii. Sunt două concepte diferite pe care le utilizăm şi împreună, pentru cele mai bune efecte.

În cadrul tratamentelor de înfrumuseţare, avem partea de estetică, cea corporală şi aparatură pentru fitness. Pentru acestea utilizăm aparatură de cea mai înaltă tehnologie, pentru a rezolva mai ales problema îmbătrânirii. În acest sens, utilizăm mezoterapia, un procedeu medical care ajută la tratarea în profunzime a epidermei.

Pentru a înţelege mai bine acest procedeu, trebuie să ne gândim la faptul că cele mai multe dintre cremele folosite de femei pătrund doar în stratul superficial al pielii, fără a ajunge în profunzime. Prin urmare, mezoterapia se bazează pe două procedee care rezolvă această problemă: electroporaţia şi ultrasunetele.

Electroporaţia este un procedeu care a primit premiul Nobel în 2003, reuşind să deschidă nişte micro-canale în piele, prin ele pătrunzând substanţele aplicate pe ten.

Cea de-a doua metodă utilizează radiofrecvenţa. Acest procedeu restructurează colagenul, deci «dă timpul înapoi», reîntinerind pielea ridată”, a explicat dr. Rodica Stanciu, medic specialist medicină generală, coordonatorul Clinicii Maetrys Med.

Beneficii pentru sănătatea pacientelor

De cele mai multe ori, pacientele care se confruntă cu vechi şi supărătoare probleme ale tenului nu îşi rezolvă problema de fond. De aceea, odată ajunse în această clinică, ele sunt supuse unui control medical amănunţit, chiar de către specialistul Rodica Stanciu.

„Desigur că pacientele încearcă să scape de problemele pielii în cel mai scurt timp, însă trebuie găsită cauza care a produs efecte la nivelul pielii. Aşadar, o luăm de la interior către exterior şi analizăm starea de sănătate a întregului organism, pentru a avea rezultate vizibile şi de durată. Cu această ocazie, împletim toate metodele de diagnosticare şi tratament utilizate în cadrul clinicii şi tratăm şi înfrumuseţăm corpul şi pielea pacientei în acelaşi timp.

Diagnosticarea exactă se realizează cu ajutorul celui mai modern aparat de biorezonanţă de pe piaţă, metodă care arată în amănunt ce probleme sunt la nivelul fiecărui organism”, completează medicul.

Sursa: www.cugetliber.ro

NU SUNT OPINII

Comments are closed.